2016-04-19 06:00

2016-04-22 08:32

Födelsedagar 19/4

92 år

Inger Gullö

Karlstad

92 år fyller Inger Gullö, Sveagatan 10, Karlstad. Hon är född i Norrtälje och har arbetat som hushållslärare.

10 år

Emilia Pettersson

Forshaga

10 år fyller Emilia Pettersson, Forshaga. Hon går i Thorén Framtid. Emilia är en glad och positiv tjej som älskar hästar och ridning och när hon inte är med sin ponny Wille är hon gärna med sina kompisar. Hon älskar djur och vill jobba som djursjukvårdare eller veterinär. Hon drömmer om att få en egen hund och vill gärna praktisera på ett hunddagis.

92 år

Inger Gullö

Karlstad

92 år fyller Inger Gullö, Sveagatan 10, Karlstad. Hon är född i Norrtälje och har arbetat som hushållslärare.

10 år

Emilia Pettersson

Forshaga

10 år fyller Emilia Pettersson, Forshaga. Hon går i Thorén Framtid. Emilia är en glad och positiv tjej som älskar hästar och ridning och när hon inte är med sin ponny Wille är hon gärna med sina kompisar. Hon älskar djur och vill jobba som djursjukvårdare eller veterinär. Hon drömmer om att få en egen hund och vill gärna praktisera på ett hunddagis.