2016-07-11 08:42

2016-07-11 08:42

Filmad tjuv döms till vård

DALSLAND

En 35-årig man har dömts till vård för stöld, inbrott och misshandel.

Bland annat gjorde han den 4 april i år inbrott på Statoil i Bäckefors där han bland annat tog cigaretter. Vid inbrottet filmades mannen av butikens övervakningskameror och eftersom han hade på sig en jacka med ett telefonnummer kunde han spåras av polisen.

Mannen fälls också för inbrott i en skola i Uddevalla och misshandel av en äldre man i Hunnebostrand.

35-åringen döms till vård och ska få behandling för sitt drogmissbruk.

Bland annat gjorde han den 4 april i år inbrott på Statoil i Bäckefors där han bland annat tog cigaretter. Vid inbrottet filmades mannen av butikens övervakningskameror och eftersom han hade på sig en jacka med ett telefonnummer kunde han spåras av polisen.

Mannen fälls också för inbrott i en skola i Uddevalla och misshandel av en äldre man i Hunnebostrand.

35-åringen döms till vård och ska få behandling för sitt drogmissbruk.