2016-06-07 09:16

2016-06-07 09:16

Årets edare inte utsedd

DALS-ED

Tanken var att Årets edare skulle presenteras på nationaldagen, men så blev inte fallet.

Arbetet med utnämningen har dragit ut på tiden och Årets edare kommer att presenteras först i september i stället.

Årets edare instiftades tidigare i år i stället för kulturstipendiet. Anledningen är att fler ideella krafter i kommunen ska kunna uppmärksammas. Årets edare är en eller flera personer som står för något alldeles extra inom ett bredare fält än tidigare.

Arbetet med utnämningen har dragit ut på tiden och Årets edare kommer att presenteras först i september i stället.

Årets edare instiftades tidigare i år i stället för kulturstipendiet. Anledningen är att fler ideella krafter i kommunen ska kunna uppmärksammas. Årets edare är en eller flera personer som står för något alldeles extra inom ett bredare fält än tidigare.