2016-04-02 12:27

2016-04-02 14:50

Två polisanmälda inbrott i Ed

På mindre än ett dygn anmäldes två inbrott i Dals-Eds kommun.

Det första inrapporterades vid halvfemtiden på fredagseftermiddagen av ett företag på Jordbrovägen. En påverkad man hade slagit sönder en ruta och tagit med sig en dator. Polis kom till platsen, men ingen gärningsman är i nuläget gripen. Nästa inbrott anmäldes strax efter midnatt. Någon eller några hade tagit sig in i en bostad och orsakat stor oreda på platsen. En brottsplatsundersökning genomförs av polisen under dagen. Det är oklart om något försvann vid inbrottet.

Det första inrapporterades vid halvfemtiden på fredagseftermiddagen av ett företag på Jordbrovägen. En påverkad man hade slagit sönder en ruta och tagit med sig en dator. Polis kom till platsen, men ingen gärningsman är i nuläget gripen. Nästa inbrott anmäldes strax efter midnatt. Någon eller några hade tagit sig in i en bostad och orsakat stor oreda på platsen. En brottsplatsundersökning genomförs av polisen under dagen. Det är oklart om något försvann vid inbrottet.