2016-01-13 13:34

2016-01-13 13:34

Halkade av vägen vid Alltorp

TRAFIK

En trailerdragare körde av länsväg 172 vid Alltorps busshållplats i Ödskölt någon gång mellan kvart över tolv och halv ett på onsdagen.

Fordonet stod kvar på sina hjul men hade hamnat ut mot diket. Ekipaget hade kört söderut och kört av i kurvan före den andra uppförsbacken i Alltorp. Det rådde halt väglag, enligt en läsare som ringt in till Dalslänningen och tipsat. Samme läsare påpekar att det är halt på de flesta håll på grund av snön och kylan och påminner trafikanter i allmänhet att ta det försiktigt.

Fordonet stod kvar på sina hjul men hade hamnat ut mot diket. Ekipaget hade kört söderut och kört av i kurvan före den andra uppförsbacken i Alltorp. Det rådde halt väglag, enligt en läsare som ringt in till Dalslänningen och tipsat. Samme läsare påpekar att det är halt på de flesta håll på grund av snön och kylan och påminner trafikanter i allmänhet att ta det försiktigt.