2016-01-01 16:52

2016-01-01 16:52

Exet misshandlade och hotade

DALS-ED

En kvinna polisanmälde en man som hon tidigare haft en relation med, för att ha slagit och hotat henne under nyårsnatten.

Anmälan kom in till polisen strax efter tolvslaget på nyårsafton.

Mannen ska ha kommit hem till kvinnan och det är där han ska ha misshandlat och hotat henne. Han kördes från lägenheten av polis, och misstänkts nu alltså för misshandel och olaga hot. Kvinnan ska inte ha fått några synliga fysiska skador av misshandeln.

Anmälan kom in till polisen strax efter tolvslaget på nyårsafton.

Mannen ska ha kommit hem till kvinnan och det är där han ska ha misshandlat och hotat henne. Han kördes från lägenheten av polis, och misstänkts nu alltså för misshandel och olaga hot. Kvinnan ska inte ha fått några synliga fysiska skador av misshandeln.