2015-11-17 14:22

2015-11-17 14:22

Rektor slutar på Ekhagsskolan

DALS LÅNGED: Efter 14 månader på posten

Johanna M Carlsson lämnar tjänsten som rektor på Ekhagsskolan. Inom kort kommer kommunen påbörja rekryteringen av en ny rektor.

– Det var ett beslut som jag fattade av lite personliga skäl, säger Johanna M Carlsson, som haft rektorstjänsten sedan september förra året. Ekhagsskolan är en jättetrevlig skola och jag har trivts jättebra, men jag kanske passar bättre med lite äldre barn eftersom jag är utbildad till gymnasielärare.

Fram tills att anställningen formellt avslutas kommer Johanna M Carlsson att jobba med andra uppgifter i kommunen. Annika Saltberg har gått in som tillförordnad rektor på skolan till dess att en ny rektor rekryterats.

– Det var ett beslut som jag fattade av lite personliga skäl, säger Johanna M Carlsson, som haft rektorstjänsten sedan september förra året. Ekhagsskolan är en jättetrevlig skola och jag har trivts jättebra, men jag kanske passar bättre med lite äldre barn eftersom jag är utbildad till gymnasielärare.

Fram tills att anställningen formellt avslutas kommer Johanna M Carlsson att jobba med andra uppgifter i kommunen. Annika Saltberg har gått in som tillförordnad rektor på skolan till dess att en ny rektor rekryterats.