2016-08-06 06:00

2016-08-06 06:00

Ingen OS-nöd på mig

:

Så var det dags igen. Under två veckor kommer de olympiska spelen att dominera i tv-rutan. Men trots att jag har ett markerat ointresse för evenemanget så beklagar jag mig inte. Det finns för det första ändå inte mycket att se på tv under sommaren. Och för det andra ser jag inte mycket på tablålagd tv i vanliga fall ändå – nyheter och vissa dokumentärer undantagna.

Jag är nog inte ensam i detta tidevarv där streamingtjänster ökar markant. Nu har jag inte hoppat på Netflix än, men jag besitter å andra sidan ett digert dvd- och blu-ray-bibliotek. Så det går ingen nöd på mig under OS-veckorna.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Så var det dags igen. Under två veckor kommer de olympiska spelen att dominera i tv-rutan. Men trots att jag har ett markerat ointresse för evenemanget så beklagar jag mig inte. Det finns för det första ändå inte mycket att se på tv under sommaren. Och för det andra ser jag inte mycket på tablålagd tv i vanliga fall ändå – nyheter och vissa dokumentärer undantagna.

Jag är nog inte ensam i detta tidevarv där streamingtjänster ökar markant. Nu har jag inte hoppat på Netflix än, men jag besitter å andra sidan ett digert dvd- och blu-ray-bibliotek. Så det går ingen nöd på mig under OS-veckorna.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör