2017-09-14 06:00

2017-09-14 12:01

Tåget till Oslo stoppas i fyra år

Infrastruktur:

Norrmännen har tydligen bestämt att laga kontaktledningar under fyra år, (på dagtid, givetvis) för att stoppa tågutbyggnaden. Konkurrenssyfte, eller?

Norge har fått en ny regering, lyft ärendet dit nu, antingen politisk lösning eller den hårda vägen, det vill säga lägg ett motsvarande arbete på den svenska sidan, givetvis nattetid så att deras godståg får läggas om, detta är det enda som ”biter” i denna förhandling.

Kommande bilpendlare

 

Norge har fått en ny regering, lyft ärendet dit nu, antingen politisk lösning eller den hårda vägen, det vill säga lägg ett motsvarande arbete på den svenska sidan, givetvis nattetid så att deras godståg får läggas om, detta är det enda som ”biter” i denna förhandling.

Kommande bilpendlare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.