2017-09-12 06:00

2017-09-12 07:19

Tiggarna är borta

Fattigdom:

Tiggeriet skall bort. Så har de bestämt, förståsigpåarna. En skam för vårt fina land är detta.

Så sades det i nyhetssändningarna. Vi som gav dem en slant av och till tycker inte att de var störande, utan bara ett allmänt inslag i vardagen, som svenskarna inte behövde reta sig på. Nu är det tomt vid butiksingångarna, ordning och reda är återställd, och en glädjekälla mindre blev resultatet.

Men störst är kärleken.

Karlstadsbo

 

Så sades det i nyhetssändningarna. Vi som gav dem en slant av och till tycker inte att de var störande, utan bara ett allmänt inslag i vardagen, som svenskarna inte behövde reta sig på. Nu är det tomt vid butiksingångarna, ordning och reda är återställd, och en glädjekälla mindre blev resultatet.

Men störst är kärleken.

Karlstadsbo

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.