2017-09-11 06:00

2017-09-11 06:00

S vill fejka arbetslöshetsstatistiken

INSÄNDARE: Valfläsk

Socialdemokraterna är på gång att ta till samma trixande med arbetslöshetsstatistiken som Göran Persson en gång gjorde, nämligen att gömma undan en stor del av de arbetslösa från statistiken, för att radikalt minska arbetslöshetssiffran.

Idag ligger arbetslösheten på sju-åtta procent. Målet för socialdemokraterna är att med trixande få ned denna siffra till två procent, och på så sätt slå sig för bröstet och lura i svenska folket att Sverige är bäst i EU.

 

Procenten framför allt

 

Idag ligger arbetslösheten på sju-åtta procent. Målet för socialdemokraterna är att med trixande få ned denna siffra till två procent, och på så sätt slå sig för bröstet och lura i svenska folket att Sverige är bäst i EU.

 

Procenten framför allt

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.