2017-08-12 06:00

2017-08-12 06:00

Effektivisera ringandet

Telefonköer:

De långa telefonköerna till Värmlands vårdcentraler kan lätt avhjälpas genom införandet av ett liknande telefonsystem som till exempel Solstadens smådjursklinik använder sig av.

Där får man direkt kontakt och ett förslag på en tid när de ringer upp. Om kontakterna med vårdcentralerna skulle fungera skulle säkert centralsjukhusets akutmottagning avlastas. Respektera oss som är i behov av landstingets tjänster!

Vårdsökande

 

Där får man direkt kontakt och ett förslag på en tid när de ringer upp. Om kontakterna med vårdcentralerna skulle fungera skulle säkert centralsjukhusets akutmottagning avlastas. Respektera oss som är i behov av landstingets tjänster!

Vårdsökande

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.