2017-05-18 06:00

2017-05-18 08:34

Nej tack till hundar på bussäten

HYGIEN:

Jag tycker inte om att hundägare låter sina hundar sitta på sätena i bussarna. Alla är medvetna om att hundar inte är tillåtna på bussäten. Jag är trött på att vissa hundägare inte följer detta.

Jag gillar hundar och respekterar människor som äger och älskar hundar, men jag tycker det är orättvist att utsätta allmänheten för oönskad kontakt med hundar på bussen. Hundar lämnar päls – vissa människor är allergiska mot det – och bajs på säten och ägarna städar inte efter dem. Jag åker buss dagligen och tycker inte om att sitta på ett säte som har lortats ner av en hund.

Det är ohygieniskt med hundar som har gått och trampat i smuts på vägen och sedan sitter på bussäten. Det är som om människor skulle stå på sätena och sedan sitta nakna.

Hur som helst tycker jag att vi alla som bussresenärer borde visa respekt mot varandra och att se till att vårt uppförande på bussarna inte blir en olägenhet.

Tänk på att alla har rätt till en trevlig bussresa!

B Z

Jag tycker inte om att hundägare låter sina hundar sitta på sätena i bussarna. Alla är medvetna om att hundar inte är tillåtna på bussäten. Jag är trött på att vissa hundägare inte följer detta.

Jag gillar hundar och respekterar människor som äger och älskar hundar, men jag tycker det är orättvist att utsätta allmänheten för oönskad kontakt med hundar på bussen. Hundar lämnar päls – vissa människor är allergiska mot det – och bajs på säten och ägarna städar inte efter dem. Jag åker buss dagligen och tycker inte om att sitta på ett säte som har lortats ner av en hund.

Det är ohygieniskt med hundar som har gått och trampat i smuts på vägen och sedan sitter på bussäten. Det är som om människor skulle stå på sätena och sedan sitta nakna.

Hur som helst tycker jag att vi alla som bussresenärer borde visa respekt mot varandra och att se till att vårt uppförande på bussarna inte blir en olägenhet.

Tänk på att alla har rätt till en trevlig bussresa!

B Z

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.