2017-05-18 06:00

2017-05-18 06:00

Blir utbränd av bussköer

30 KM/TIM:

Alla bussar in till Karlstad kör alldeles för långsamt för att åka på Hammaröleden. Detta är ett problem för alla som på morgonen vill till sina jobb och hamnar bakom en buss som kör i 30 km/tim. Folk blir stressade när de inte kan köra vilket inte går att göra på största delen av leden.

Det här leder till sena ankomster och att människor måste stressa varje morgon för att inte komma bakom en buss som ska till Karlstad vilket för att de därför kanske kan gå in i väggen. Så snälla, kör fortare!

Nils

Alla bussar in till Karlstad kör alldeles för långsamt för att åka på Hammaröleden. Detta är ett problem för alla som på morgonen vill till sina jobb och hamnar bakom en buss som kör i 30 km/tim. Folk blir stressade när de inte kan köra vilket inte går att göra på största delen av leden.

Det här leder till sena ankomster och att människor måste stressa varje morgon för att inte komma bakom en buss som ska till Karlstad vilket för att de därför kanske kan gå in i väggen. Så snälla, kör fortare!

Nils

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.