2017-05-17 11:16

2017-05-17 11:16

Många förstår inte islam...

RELIGION:

Alldeles för många förstår inte hur islams religion kommer att påverka Sverige. Vi saknar de referensramarna kyrkans makt försvann för länge sedan i Sverige. Vi bjuder dessutom in, bordet är dukat ett annat sätt att säga ”öppna Era hjärtan”. Dessutom uppfyller inte en Moské Svenska normer för jämställdhet. Så öppna Era ögon Karlstadsbor ja hela Sverige!

Ororlig Karlstadbo

Alldeles för många förstår inte hur islams religion kommer att påverka Sverige. Vi saknar de referensramarna kyrkans makt försvann för länge sedan i Sverige. Vi bjuder dessutom in, bordet är dukat ett annat sätt att säga ”öppna Era hjärtan”. Dessutom uppfyller inte en Moské Svenska normer för jämställdhet. Så öppna Era ögon Karlstadsbor ja hela Sverige!

Ororlig Karlstadbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.