2017-03-21 06:00

2017-03-21 06:00

Svenskarna är inte längre lika speciella och vackra...

FÖRÄNDRINGAR: Stress och stillasittande

LIVSSTIL.

Att bli äldre är likadant för alla människor, men det är olika från person till person. En del människor åldras tidigt i livet, andra håller sig ungdomliga långt upp i åren – mycket beroende på livsstil, vanor, arvsanlag och så vidare.

Svenskarna har sedan lång tid tillbaka, även utanför landets gränser, varit ansedda som speciella, stiliga, vackra, artiga och dessutom uppskattat som ett mycket gästvänligt och hövligt folk, i ett och allt.

Men nu är Sverige förändrat!

Den nya livsföringen, till exempel datoriseringen med sin stress, kan medföra dåligheter. Ett stillasittande liv är något som till sist blir förödande för kroppen, med resultat att många drar på sig en skrämmande övervikt som få orkar hantera.

Svenskarna har förändrats till det sämre, de är inte det vackra folket som tidigare, kan man tyvärr konstatera! Tidens tand är en orsak, men med allt överflöd landet har kan resultatet för det leda till sjukdomar.

I Andersson

Att bli äldre är likadant för alla människor, men det är olika från person till person. En del människor åldras tidigt i livet, andra håller sig ungdomliga långt upp i åren – mycket beroende på livsstil, vanor, arvsanlag och så vidare.

Svenskarna har sedan lång tid tillbaka, även utanför landets gränser, varit ansedda som speciella, stiliga, vackra, artiga och dessutom uppskattat som ett mycket gästvänligt och hövligt folk, i ett och allt.

Men nu är Sverige förändrat!

Den nya livsföringen, till exempel datoriseringen med sin stress, kan medföra dåligheter. Ett stillasittande liv är något som till sist blir förödande för kroppen, med resultat att många drar på sig en skrämmande övervikt som få orkar hantera.

Svenskarna har förändrats till det sämre, de är inte det vackra folket som tidigare, kan man tyvärr konstatera! Tidens tand är en orsak, men med allt överflöd landet har kan resultatet för det leda till sjukdomar.

I Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.