2016-12-08 09:51

2016-12-08 09:51

Allas lika värde

RESTAURANGPOLITIK:

Signaturen Sören W (nwt.se 7/12) skriver angående SD:s julbord att SD inte står för allas lika värde. Senast förra veckan sa Jimmy Åkesson i en tv-debatt att alla ska behandlas lika. Men alla som anser sig ha monopol på frågan verkar tycka att det är okej att exkludera sverigedemokrater, i så fall står de väl inte för allas lika värde. Skulle vara intressant att veta vilka grupper som det går bra att neka äta på restaurang utan att bli anmäld för diskriminering.

Väniviken

Signaturen Sören W (nwt.se 7/12) skriver angående SD:s julbord att SD inte står för allas lika värde. Senast förra veckan sa Jimmy Åkesson i en tv-debatt att alla ska behandlas lika. Men alla som anser sig ha monopol på frågan verkar tycka att det är okej att exkludera sverigedemokrater, i så fall står de väl inte för allas lika värde. Skulle vara intressant att veta vilka grupper som det går bra att neka äta på restaurang utan att bli anmäld för diskriminering.

Väniviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.