2016-10-14 06:00

2016-10-14 06:00

Hur tänker en rökare?

DÖDLIGT:

Jag är en tjej i högstadiet som har märkt att det är många som röker. Varför köper man ett paket som det står att rökning dödar på? För det första kan man få dåliga lungor, till och med få lungcancer, för det andra blir man lättare sjuk och dessutom det skadar andra som tvingas bli passiva rökare.

Alla affärer borde sluta sälja tobaksvaror. Ingen mår bra av att röka, man skadar bara sig själv och andra.

Rökfria tjejen

Jag är en tjej i högstadiet som har märkt att det är många som röker. Varför köper man ett paket som det står att rökning dödar på? För det första kan man få dåliga lungor, till och med få lungcancer, för det andra blir man lättare sjuk och dessutom det skadar andra som tvingas bli passiva rökare.

Alla affärer borde sluta sälja tobaksvaror. Ingen mår bra av att röka, man skadar bara sig själv och andra.

Rökfria tjejen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.