2016-10-12 11:02

2016-10-12 11:02

Diskriminering

INSÄNDARE

Såg att Jan Björklund ville att Stefan Löfven ska bjuda in SD till politiska samtal över blockgränserna, men för Löfven är detta otänkbart och samma sak hände på partiledardebatten i söndags där han även kallade SD för ett nazistparti. Hur kan han då regera med stöd av kommunisterna (Vänsterpartiet)? Vilken är skillnaden?

Inge i Halla

som fortfarande vill tro på ett bra samhälle

Såg att Jan Björklund ville att Stefan Löfven ska bjuda in SD till politiska samtal över blockgränserna, men för Löfven är detta otänkbart och samma sak hände på partiledardebatten i söndags där han även kallade SD för ett nazistparti. Hur kan han då regera med stöd av kommunisterna (Vänsterpartiet)? Vilken är skillnaden?

Inge i Halla

som fortfarande vill tro på ett bra samhälle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.