2016-10-11 06:00

2016-10-11 06:00

Rädsla och islamofobi...

MOSKÉBYGGE:

Svar till signaturen Marie (NWT 7/10):

Jag förstår inte riktigt kopplingen du gör mellan en moské och segregation. Menar du på fullaste allvar att området omkring Katolska kyrkan har befolkats av katoliker, eller att Jehovas vittnen flockas i bostäderna kring Rikets sal?

Att förlägga nyanländas aktiviteter där de kommer i kontakt med svenskar och vi samtidigt kan få lära oss mer om deras kulturer berikar ju vårt samhälle och befrämjar integrationen. Din insändare verkar tyvärr vara ännu ett försök att dölja främlingsrädsla och islamofobi.

Sören

Svar till signaturen Marie (NWT 7/10):

Jag förstår inte riktigt kopplingen du gör mellan en moské och segregation. Menar du på fullaste allvar att området omkring Katolska kyrkan har befolkats av katoliker, eller att Jehovas vittnen flockas i bostäderna kring Rikets sal?

Att förlägga nyanländas aktiviteter där de kommer i kontakt med svenskar och vi samtidigt kan få lära oss mer om deras kulturer berikar ju vårt samhälle och befrämjar integrationen. Din insändare verkar tyvärr vara ännu ett försök att dölja främlingsrädsla och islamofobi.

Sören

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.