2016-10-10 15:12

2016-10-10 15:12

Ville bara citera

MOSKÉSVAR:

Replik till signaturen Marie (NWT 7/10):

Med ”vi Rudsbor” ville jag bara citera vad du skrev och har inget med att göra var jag bor. Jag har heller inte tagit ställning till moskébygge på Rud eller någon annan plats utan bara undrat varför någon kan känna sig hotad av en annan religion än den kristna. Ta i stället del av olika religioner och lär och utifrån det bilda sig en egen uppfattning om man nu har behov av det. För övrigt är jag ateist och tror bara på min fru och katt.

Kent Dracéus

Replik till signaturen Marie (NWT 7/10):

Med ”vi Rudsbor” ville jag bara citera vad du skrev och har inget med att göra var jag bor. Jag har heller inte tagit ställning till moskébygge på Rud eller någon annan plats utan bara undrat varför någon kan känna sig hotad av en annan religion än den kristna. Ta i stället del av olika religioner och lär och utifrån det bilda sig en egen uppfattning om man nu har behov av det. För övrigt är jag ateist och tror bara på min fru och katt.

Kent Dracéus

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.