2016-10-10 06:00

2016-10-10 10:50

Saluhallen är som ett snabbköp

INDUSTRIMAT:

Jag håller med insändarskribenten i NWT 6/10 om att det vore bra att få en riktig saluhall med ”mathantverkare” i Karlstad, i stället för det tråkiga snabbköp som man nu har öppnat i fina lokaler. Säkert finns det bland våra invandrare fler skickliga matlagare än bland oss svenskar, som har blivit industrimatätare.

Saluhallsentusiast

Jag håller med insändarskribenten i NWT 6/10 om att det vore bra att få en riktig saluhall med ”mathantverkare” i Karlstad, i stället för det tråkiga snabbköp som man nu har öppnat i fina lokaler. Säkert finns det bland våra invandrare fler skickliga matlagare än bland oss svenskar, som har blivit industrimatätare.

Saluhallsentusiast

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.