2016-10-08 06:00

2016-10-08 06:00

Styrelsen bör förklara sig nu

LÄNSMUSEET:

Väldigt många vid Värmlands museum har sagts upp eller sökt sig andra arbeten under de senaste åren. Flera av de mest kompetenta har sökt och fått andra jobb, och ett flertal tycks ha ersatts med av toppledningen närstående personer.

Vad gör styrelsen – duperas man, blundar man? I varje fall tycks inget ske.

Som utomstående kan man bara gissa sig till hur stämningen är bland de kvarvarande, som dessutom under de senaste åren har fått vänja sig vid att några av dem blir uppsagda i samband med personalens jullunch...

Ledning och styrelse uppmanas att snabbt reagera och förklara sig!

Vad händer?

Väldigt många vid Värmlands museum har sagts upp eller sökt sig andra arbeten under de senaste åren. Flera av de mest kompetenta har sökt och fått andra jobb, och ett flertal tycks ha ersatts med av toppledningen närstående personer.

Vad gör styrelsen – duperas man, blundar man? I varje fall tycks inget ske.

Som utomstående kan man bara gissa sig till hur stämningen är bland de kvarvarande, som dessutom under de senaste åren har fått vänja sig vid att några av dem blir uppsagda i samband med personalens jullunch...

Ledning och styrelse uppmanas att snabbt reagera och förklara sig!

Vad händer?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.