2016-10-08 06:00

2016-10-08 06:00

Gynna Sverige, handla svenskt

KÖTT:

När nu Coop via tv-reklam varje kväll påpekar att vi måste sluta att äta kött, varför är då inte Coops egna affärer rensade på kött och charkuteriprodukter. Även halalbutiken på Kronoparken i Karlstad skulle rensas från köttprodukter. Men vad jag har sett finns alla köttprodukter kvar i deras affärer.

Hyckleri och dubbelmoral kallas detta.

För övrigt anser jag att både Coop och Ica borde göra reklam för att handla svenskt kött. Det gynnar svenskt jordbruk, svenska bönder och vår hälsa.

Dubbelmoralens Coop

När nu Coop via tv-reklam varje kväll påpekar att vi måste sluta att äta kött, varför är då inte Coops egna affärer rensade på kött och charkuteriprodukter. Även halalbutiken på Kronoparken i Karlstad skulle rensas från köttprodukter. Men vad jag har sett finns alla köttprodukter kvar i deras affärer.

Hyckleri och dubbelmoral kallas detta.

För övrigt anser jag att både Coop och Ica borde göra reklam för att handla svenskt kött. Det gynnar svenskt jordbruk, svenska bönder och vår hälsa.

Dubbelmoralens Coop

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.