2016-10-07 06:00

2016-10-07 06:00

Man måste ha kurage nog för att säga nej till propåer

PENSIONÄRSLIV: Ibland får man skylla sig själv...

HJÄLPSAMHET

Svar till signaturen Lata dagar (NWT 4/10):

Detta var det dummaste jag läst på länge! Har du inte kurage nog att säga nej så får du skylla dig själv. Släkt och vänner ska väl ändå kunna fråga, för de ställer säkert inga krav. Frågar du aldrig själv någon om hjälp någon gång?

Jag är själv pensionär men ställer mer än gärna upp att och hjälper till med barnbarn och som hundvakt et cetera. Men jag säger även nej, om jag inte vill eller kan.

Marianne Montgomery

Svar till signaturen Lata dagar (NWT 4/10):

Detta var det dummaste jag läst på länge! Har du inte kurage nog att säga nej så får du skylla dig själv. Släkt och vänner ska väl ändå kunna fråga, för de ställer säkert inga krav. Frågar du aldrig själv någon om hjälp någon gång?

Jag är själv pensionär men ställer mer än gärna upp att och hjälper till med barnbarn och som hundvakt et cetera. Men jag säger även nej, om jag inte vill eller kan.

Marianne Montgomery

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.