2016-10-07 06:00

2016-10-07 06:00

Futtigt bidrag till gatukonst

KARLSTAD:

Jag ser att Karlstads kommun har avsatt 400 000 kronor till gatukonstfestivalen 2017 vilket känns futtigt och snålt, med tanke på att den så kallade cykelkonsten på Råtorp kostade över 1 miljon – ett konstverk som dessutom är täckt av snö och is i flera månader...

Tänk att få se centrala fasader i Karlstad prydas av 10–15 meter höga målningar föreställande till exempel Selma Lagerlöf och Sven-Ingvars! Detta blir dessutom tillgängligt för alla, inte bara cyklister på väg till och från Skåre.

Roffe

Jag ser att Karlstads kommun har avsatt 400 000 kronor till gatukonstfestivalen 2017 vilket känns futtigt och snålt, med tanke på att den så kallade cykelkonsten på Råtorp kostade över 1 miljon – ett konstverk som dessutom är täckt av snö och is i flera månader...

Tänk att få se centrala fasader i Karlstad prydas av 10–15 meter höga målningar föreställande till exempel Selma Lagerlöf och Sven-Ingvars! Detta blir dessutom tillgängligt för alla, inte bara cyklister på väg till och från Skåre.

Roffe

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.