2016-10-07 11:43

2016-10-07 11:43

För lite p-böter

KARLSTAD:

Tänk om Karlstads kommun var lika effektiv som Securitas när det gäller parkeringen vid Bryggudden. Då hade kommunen säkert fått in flera hundra tusen i böter. Det är parkeringsförbud på Bergendorffsgatan, men från maj till nu står bilar där varje dag. Någon gång ibland är kommunen där och sätter en lapp. Ska det vara så?

Observant

Tänk om Karlstads kommun var lika effektiv som Securitas när det gäller parkeringen vid Bryggudden. Då hade kommunen säkert fått in flera hundra tusen i böter. Det är parkeringsförbud på Bergendorffsgatan, men från maj till nu står bilar där varje dag. Någon gång ibland är kommunen där och sätter en lapp. Ska det vara så?

Observant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.