2016-10-05 06:00

2016-10-05 06:00

Många som tycker sig veta

MOSKÉ:

Det var en väldans kritik moskébygget på Rud – och väldigt många förståsigpåare... Att kristna har förföljt och dödat andra över hela världen är sant. Men muslimerna har också gjort det – och gör det dessutom fortfarande, 900 år efter korsriddarnas härjningar. Vi lever i 2000-talet nu...

Man kanske ska bygga en moské där det bor många som är intresserade av att besöka den.

Oslo

Det var en väldans kritik moskébygget på Rud – och väldigt många förståsigpåare... Att kristna har förföljt och dödat andra över hela världen är sant. Men muslimerna har också gjort det – och gör det dessutom fortfarande, 900 år efter korsriddarnas härjningar. Vi lever i 2000-talet nu...

Man kanske ska bygga en moské där det bor många som är intresserade av att besöka den.

Oslo