2016-10-05 06:00

2016-10-05 06:00

Ingen satsning på ytterområden

KARLSTAD:

Vid nästa val måste vi som bor i Karlstads ytterområden välja bort politiker som inte kan se utanför innerstaden! Molkom, Vålberg och Edsvalla existerar inte för kommunen. Nedläggning av skolor och dagis med mera är inget de bryr sig om. Alla nybyggen sker i centrum, vi utanför finns inte ens med i deras planering.

Tror politikerna att Karlstad når målet på 100 000 invånare om alla ska bo i centrum? Har de så jäkla dålig koll?

Rn77

Vid nästa val måste vi som bor i Karlstads ytterområden välja bort politiker som inte kan se utanför innerstaden! Molkom, Vålberg och Edsvalla existerar inte för kommunen. Nedläggning av skolor och dagis med mera är inget de bryr sig om. Alla nybyggen sker i centrum, vi utanför finns inte ens med i deras planering.

Tror politikerna att Karlstad når målet på 100 000 invånare om alla ska bo i centrum? Har de så jäkla dålig koll?

Rn77

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.