2016-10-04 13:48

2016-10-04 13:48

Saknar protester mot Ryssland och Syrien

UTRIKESPOLITIK:

Alla ni som protesterar så fort Israel eller USA gör något militärt som råkar drabba civila eller liknande, varför drar ni inte också ut mangrant på gatorna och protesterar framför Rysslands och/eller Syriens ambassader? De slaktar just nu civila, hjälparbetare och sjukvårdspersonal på löpande band med sina urskiljningslösa bombningar i syriska Aleppo. Var finns protesterna hos till exempel de vänsterradikala och de som engagerar sig för Ship to Gaza? Varför hörs de inte nu? Nej, det var ju så sant – det var inte Israel eller USA som bombade. Då är det ointressant. Slakta på, bara!

Ni är inte trovärdiga nästa gång ni protesterar, då era protester inte handlar om medmänsklighet utan bara om simpel politik.

Roland

Alla ni som protesterar så fort Israel eller USA gör något militärt som råkar drabba civila eller liknande, varför drar ni inte också ut mangrant på gatorna och protesterar framför Rysslands och/eller Syriens ambassader? De slaktar just nu civila, hjälparbetare och sjukvårdspersonal på löpande band med sina urskiljningslösa bombningar i syriska Aleppo. Var finns protesterna hos till exempel de vänsterradikala och de som engagerar sig för Ship to Gaza? Varför hörs de inte nu? Nej, det var ju så sant – det var inte Israel eller USA som bombade. Då är det ointressant. Slakta på, bara!

Ni är inte trovärdiga nästa gång ni protesterar, då era protester inte handlar om medmänsklighet utan bara om simpel politik.

Roland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.