2016-10-04 06:00

2016-10-04 06:00

Inte alls dyrt med adoption

KATTER:

Svar till signaturen Kattmatte (NWT 3/10):

Att köpa katt från Djurskyddets katthem i Arvika är varken dyrt eller krångligt. Det kostar 800 kronor och då är katten kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Ska man göra det själv kostar det i regel mer, och oftast kan man få med sig sin utvalda katt med en gång. En registreringsavgift på 140 kronor till Djur-id tas också ut så att man säkert vet att katten hamnar i djurregistret.

Agneta Holmqvist

Djurskyddet Westra Wermland

Svar till signaturen Kattmatte (NWT 3/10):

Att köpa katt från Djurskyddets katthem i Arvika är varken dyrt eller krångligt. Det kostar 800 kronor och då är katten kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Ska man göra det själv kostar det i regel mer, och oftast kan man få med sig sin utvalda katt med en gång. En registreringsavgift på 140 kronor till Djur-id tas också ut så att man säkert vet att katten hamnar i djurregistret.

Agneta Holmqvist

Djurskyddet Westra Wermland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.