2016-10-03 06:00

2016-10-03 06:00

Dyrt och krångligt

ADOPTION:

Svar till Elise Edgren (NWT 30/9):

I vår familj känner vi många som, precis som vi, har sett som första alternativ att vända sig till ett katthem när man vill skaffa katt. Men då det visar sig vara ett mycket dyrt och krångligt alternativ är det inte så konstigt att man väljer att köpa sina katter av privatpersoner i stället. Jag betvivlar inte att katthemmens intentioner är de bästa, men resultatet blir magert om man väljer det omständliga och kostsamma adoptionsförfarande som man gör i dag.

Kattmatte

Svar till Elise Edgren (NWT 30/9):

I vår familj känner vi många som, precis som vi, har sett som första alternativ att vända sig till ett katthem när man vill skaffa katt. Men då det visar sig vara ett mycket dyrt och krångligt alternativ är det inte så konstigt att man väljer att köpa sina katter av privatpersoner i stället. Jag betvivlar inte att katthemmens intentioner är de bästa, men resultatet blir magert om man väljer det omständliga och kostsamma adoptionsförfarande som man gör i dag.

Kattmatte

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.