2016-10-01 06:00

2016-10-01 06:00

Maskinerna var mycket bättre förr

TVÄTT:

Enligt konsumenttidningen Råd & Röns tester får alla nya tvättmaskiner beläggningar som ger bakterieväxt och gör att tvätten luktar illa. De nya maskinerna kan varken tvätta eller skölja tvätten ren vid normal användning av grundprogrammen.

Tidningen föreslår att man alltid ska köra ett extra sköljprogram och ha ättika i sköljmedelsfacket samt köra maskinerna i 90 grader – utan tvätt men med ättika då och då.

Med en ny tvättmaskin får man således vika helgerna till det omständliga och tidsödande arbetet med att få familjens kläder rena – och sedan tvättmaskinen ren.Allt som till alldeles nyligen gick så lätt och enkelt i gamla maskiner...

Besviken tvätterska

Enligt konsumenttidningen Råd & Röns tester får alla nya tvättmaskiner beläggningar som ger bakterieväxt och gör att tvätten luktar illa. De nya maskinerna kan varken tvätta eller skölja tvätten ren vid normal användning av grundprogrammen.

Tidningen föreslår att man alltid ska köra ett extra sköljprogram och ha ättika i sköljmedelsfacket samt köra maskinerna i 90 grader – utan tvätt men med ättika då och då.

Med en ny tvättmaskin får man således vika helgerna till det omständliga och tidsödande arbetet med att få familjens kläder rena – och sedan tvättmaskinen ren.Allt som till alldeles nyligen gick så lätt och enkelt i gamla maskiner...

Besviken tvätterska

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.