2016-09-30 06:00

2016-09-30 06:00

En variant på Lyxfällan

TV-EKONOMI:

Det finns ett tv-program som heter Lyxfällan där folk som har slösat och slarvat med sin ekonomi får hjälp. Men varför görs inget tv-program om människor som inte slarvar eller slösar utan ändå har problem med sin ekonomi? Fast det kanske vi inte vill se, det är kanske lättare att ta till sig att det är eget slarv leder som till problem med ekonomin?

Och om politiker har slarvat och slösat bör väl det också belysas, kanske ska de erbjudas hjälp och åtgärder också?

Mika Takamäki

Det finns ett tv-program som heter Lyxfällan där folk som har slösat och slarvat med sin ekonomi får hjälp. Men varför görs inget tv-program om människor som inte slarvar eller slösar utan ändå har problem med sin ekonomi? Fast det kanske vi inte vill se, det är kanske lättare att ta till sig att det är eget slarv leder som till problem med ekonomin?

Och om politiker har slarvat och slösat bör väl det också belysas, kanske ska de erbjudas hjälp och åtgärder också?

Mika Takamäki

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.