2016-09-29 11:31

2016-09-29 11:31

Undringar om tidigt och sent

SKOLA:

Varför börja sent på morgonen i skolan och sedan sluta sent på eftermiddagen, när du kan börja tidigt och komma hem tidigare under dagen? Varför få hela dagen förstörd genom att sova länge, gå till skolan och komma hem och sedan gå och lägga sig igen? Varför inte gå upp på morgonen och gå till skolan och sedan komma hem tidigare på eftermiddagen så du hinner med dina fritidsaktiviteter och att plugga eller annat som du tycker är viktigt?

Kanelbullen

Varför börja sent på morgonen i skolan och sedan sluta sent på eftermiddagen, när du kan börja tidigt och komma hem tidigare under dagen? Varför få hela dagen förstörd genom att sova länge, gå till skolan och komma hem och sedan gå och lägga sig igen? Varför inte gå upp på morgonen och gå till skolan och sedan komma hem tidigare på eftermiddagen så du hinner med dina fritidsaktiviteter och att plugga eller annat som du tycker är viktigt?

Kanelbullen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.