2016-09-29 13:28

2016-09-29 13:28

Hälsovådligt med för lite sömn

SKOLA:

Att få för lite sömn kan vara en hälsorisk. Många är så trötta på morgonen att de knappt kan få i sig frukost.

Sovmorgon kan leda till bättre arbetsinsats. Om man får sova längre så orkar man mer under dagen och kan då bli mer fokuserad i skolan. Så jag anser att sovmorgon till klockan tio eller elva är bättre för alla. Därför tycker jag att skolan ska ge oss sovmorgon.

Filippa

Att få för lite sömn kan vara en hälsorisk. Många är så trötta på morgonen att de knappt kan få i sig frukost.

Sovmorgon kan leda till bättre arbetsinsats. Om man får sova längre så orkar man mer under dagen och kan då bli mer fokuserad i skolan. Så jag anser att sovmorgon till klockan tio eller elva är bättre för alla. Därför tycker jag att skolan ska ge oss sovmorgon.

Filippa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.