2016-09-28 06:00

2016-09-28 06:00

Konsumoch kommunen

KARLSTAD:

Konsum Värmland säjer sina fastigheter på Bergvik. ”Att vara fastighetsägare och hyresvärd tillhör inte kärnverksamhet”, sa vd Tomas Sjölander förra året. Men nyligen presenterade man planer på att bygga butik och höghus på Orrholmen i Karlstad. Samtidigt ska man göra sig av med befintlig personal på lager och logistik, som säljs till Coop Sverige. Kan det vara så att kommunen hejar på med 100 000 för att få bostäder med läge nära Vänern?

Yes babe

Konsum Värmland säjer sina fastigheter på Bergvik. ”Att vara fastighetsägare och hyresvärd tillhör inte kärnverksamhet”, sa vd Tomas Sjölander förra året. Men nyligen presenterade man planer på att bygga butik och höghus på Orrholmen i Karlstad. Samtidigt ska man göra sig av med befintlig personal på lager och logistik, som säljs till Coop Sverige. Kan det vara så att kommunen hejar på med 100 000 för att få bostäder med läge nära Vänern?

Yes babe

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.