2016-09-27 15:02

2016-09-27 15:02

Lastbilar får väga upp till 74 ton

TUNG TRAFIK:

Nu har man bestämt att lastbilar ska få väga upp till 74 ton och köra på vägarna... Vägarna ska förstärkas för detta. Hur många mil vägar berör detta och hur kan man säga att det ska bli bättre miljö av det? Hur många grävmaskiner och andra maskiner går det åt att göra detta jobb? Kommer det att bli uppläggningsplatser så att man därifrån får man köra med 74 ton i lasten, eller gäller 74 ton från skogen till brukare?

Bilförare i 38 år

Nu har man bestämt att lastbilar ska få väga upp till 74 ton och köra på vägarna... Vägarna ska förstärkas för detta. Hur många mil vägar berör detta och hur kan man säga att det ska bli bättre miljö av det? Hur många grävmaskiner och andra maskiner går det åt att göra detta jobb? Kommer det att bli uppläggningsplatser så att man därifrån får man köra med 74 ton i lasten, eller gäller 74 ton från skogen till brukare?

Bilförare i 38 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.