2016-09-27 09:47

2016-09-27 09:47

Det finns bär och svamå i skogen

FÖRSÖRJNING:

Jag har hittills inte hört någon rumän nämna att hon/han ämnar söka ett arbete! Thailändskor plockar bär och svamp och får en god inkomst av detta! Varför gör inte rumänerna detsamma? Mängder av människor plockar bär i Sverige med en god månadslön. Varför gör inte rumänerna detsamma? Det finns möjlighet att plantera skog i Sverige och en god inkomst kan man få av detta! Så rumänerna borde försöka att få ett arbete som vi övriga. En pappmugg gör inte att man kan försörja sin familj. Jag skriver detta endast i välmening för den rumänske mannen/kvinnan. Jag kan hjälpa min kommun som är Karlstad att komma tillrätta med en del problem som de och andra inte klarar av!

Tror på människan men inte på handfallna politiker!

Jag har hittills inte hört någon rumän nämna att hon/han ämnar söka ett arbete! Thailändskor plockar bär och svamp och får en god inkomst av detta! Varför gör inte rumänerna detsamma? Mängder av människor plockar bär i Sverige med en god månadslön. Varför gör inte rumänerna detsamma? Det finns möjlighet att plantera skog i Sverige och en god inkomst kan man få av detta! Så rumänerna borde försöka att få ett arbete som vi övriga. En pappmugg gör inte att man kan försörja sin familj. Jag skriver detta endast i välmening för den rumänske mannen/kvinnan. Jag kan hjälpa min kommun som är Karlstad att komma tillrätta med en del problem som de och andra inte klarar av!

Tror på människan men inte på handfallna politiker!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.