2016-09-27 09:42

2016-09-27 09:42

Cyklisterna har sina egna konstiga regler...

KARLSTAD:

Svar till signaturen Cyklisten (NWT 26/9):

Om du hade tittat på skyltarna vid det du kallar cykelbanan intill busshållplatsen på Järnvägsgatan i Karlstad, så hade du vetat att du har helt fel. Det är nämligen ingen cykelbana utan en gångbana! Om du cyklar där gör de fel! Men cyklister i Karlstad har ju sina egna konstiga regler...

Cykla på gatan och inte på gångbanan!

Bussföraren

Svar till signaturen Cyklisten (NWT 26/9):

Om du hade tittat på skyltarna vid det du kallar cykelbanan intill busshållplatsen på Järnvägsgatan i Karlstad, så hade du vetat att du har helt fel. Det är nämligen ingen cykelbana utan en gångbana! Om du cyklar där gör de fel! Men cyklister i Karlstad har ju sina egna konstiga regler...

Cykla på gatan och inte på gångbanan!

Bussföraren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.