2016-09-26 15:20

2016-09-26 15:20

Tips om organiserad brottslighet

KARLSTAD:

Jag skulle vilja ge Karlstads kommun ett tips i deras kamp mot Hells Angel och deras organiserade brottslighet. I de såkallade utanförskapsområdena – de där no go-zonerna där bilar brinner var natt och stenar kastas mot utryckningsfordon och deras personal – påtalas ständigt och jämt att det är brist på det samhälleliga ansvaret och hjälp till utsatta ungdomar som är roten till det onda.

Lösningen för Karlstads kommun borde alltså vara att bygga en fritidsgård i Härtsöga. Då kommer problemet att vara löst omedelbart. Det är dessutom billigare än att processa i redan förlorade fall. Och så ger det arbetstillfällen och en stadig inkomst i sockerdrickapengar och hempoppade popcorn. Bara fördelar, som jag ser det.

Stoppa utanförskapet!

Jag skulle vilja ge Karlstads kommun ett tips i deras kamp mot Hells Angel och deras organiserade brottslighet. I de såkallade utanförskapsområdena – de där no go-zonerna där bilar brinner var natt och stenar kastas mot utryckningsfordon och deras personal – påtalas ständigt och jämt att det är brist på det samhälleliga ansvaret och hjälp till utsatta ungdomar som är roten till det onda.

Lösningen för Karlstads kommun borde alltså vara att bygga en fritidsgård i Härtsöga. Då kommer problemet att vara löst omedelbart. Det är dessutom billigare än att processa i redan förlorade fall. Och så ger det arbetstillfällen och en stadig inkomst i sockerdrickapengar och hempoppade popcorn. Bara fördelar, som jag ser det.

Stoppa utanförskapet!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.