2016-09-26 06:00

2016-09-26 07:58

Felplacerad busshållplats

TRAFIK

Hur tänker Karlstads trafikplanerare? Bussavstigningen på Järnvägsgatan, mellan Tingvallagatan och Drottninggatan, är helt galet placerad! Där kan stå tre–fyra bussar i rad och avstigande passagerare kliver rakt ut på cykelbanan, som de tror är en gångbana – men gångbanan finns ju utefter husväggen...

Flytta bussavstigningen till Drottninggatan, innan någon allvarlig olycka inträffar! Det skulle även underlätta för in- och utfart till Mitticity-parkeringen.

Cyklisten

Hur tänker Karlstads trafikplanerare? Bussavstigningen på Järnvägsgatan, mellan Tingvallagatan och Drottninggatan, är helt galet placerad! Där kan stå tre–fyra bussar i rad och avstigande passagerare kliver rakt ut på cykelbanan, som de tror är en gångbana – men gångbanan finns ju utefter husväggen...

Flytta bussavstigningen till Drottninggatan, innan någon allvarlig olycka inträffar! Det skulle även underlätta för in- och utfart till Mitticity-parkeringen.

Cyklisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.