2016-09-26 06:00

2016-09-26 06:00

Fel att stoppa polisutredning

OLAGA HOT:

Jag läste i NWT 22/9 att föräldrar har hindrat polisen från att förhöra deras barn om ett eventuellt hot om en skolskjutning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Hur är detta möjligt? Hur kan de få stoppa en utredning om ett så allvarligt hot?

Om detta var sant och personen ifråga verkställer hotet senare, och man genom förhör hade kunnat hindra det, vad svarar man då de föräldrar som eventuellt förlorar sina barn? Då skulle inte jag vilja vara ansvarig polis och stå och förklara det för media och de drabbade!

Förvånad och bedrövad

Jag läste i NWT 22/9 att föräldrar har hindrat polisen från att förhöra deras barn om ett eventuellt hot om en skolskjutning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Hur är detta möjligt? Hur kan de få stoppa en utredning om ett så allvarligt hot?

Om detta var sant och personen ifråga verkställer hotet senare, och man genom förhör hade kunnat hindra det, vad svarar man då de föräldrar som eventuellt förlorar sina barn? Då skulle inte jag vilja vara ansvarig polis och stå och förklara det för media och de drabbade!

Förvånad och bedrövad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.