2016-09-24 06:00

2016-09-24 06:00

Inför rabatt för pensionärer

BUSS:

Jag är en nybliven Hammaröbo som ibland åker in till Karlstad i olika ärenden och tycker att pensionärsrabatt skulle införas på bussarna under vissa tider. Det fungerar till exempel vid tågresor, hos frisören, på teatern och i en del livsmedelsaffärer.

Värmlandstrafiks glest befolkade bussar skulle få fler resenärer om detta infördes. En liten rabatt kan innebära stor skillnad för många!

Värmlandskort

Jag är en nybliven Hammaröbo som ibland åker in till Karlstad i olika ärenden och tycker att pensionärsrabatt skulle införas på bussarna under vissa tider. Det fungerar till exempel vid tågresor, hos frisören, på teatern och i en del livsmedelsaffärer.

Värmlandstrafiks glest befolkade bussar skulle få fler resenärer om detta infördes. En liten rabatt kan innebära stor skillnad för många!

Värmlandskort

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.