2016-09-21 06:00

2016-09-21 06:00

Dagliga attacker oroar

SAMHÄLLE:

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid