2016-09-21 06:00

2016-09-21 06:00

Dagliga attacker oroar

SAMHÄLLE:

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.