2016-09-20 09:22

2016-09-20 09:22

Gammalt inslag nu borttaget

BUSS-TV/WAKEBOARD:

Svar till signaturen Puss och kram (nwt.se 15/5):

Vi kan bara beklaga att nyhetsinslaget med wakeboard genom Moskva har legat ute för länge på Buss-tv. Normalt tas nyhetsinslag bort automatiskt. Vår systemleverantör har nu identifierat och rättat till det tekniska fel som orsakade att inslaget fortsatte visas under så lång tid.

Robert Sahlberg,

Affärsutvecklingsansvarig Karlstadsbuss

Svar till signaturen Puss och kram (nwt.se 15/5):

Vi kan bara beklaga att nyhetsinslaget med wakeboard genom Moskva har legat ute för länge på Buss-tv. Normalt tas nyhetsinslag bort automatiskt. Vår systemleverantör har nu identifierat och rättat till det tekniska fel som orsakade att inslaget fortsatte visas under så lång tid.

Robert Sahlberg,

Affärsutvecklingsansvarig Karlstadsbuss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.