2016-09-17 06:00

2016-09-17 06:00

Kränkande att ge till tiggarna

HAMMARÖ:

Jag väntar varje dag på att affärerna Coop och Ica på Hammarö ska sätta stopp för tiggeriet utanför sina affärer, så att man kan börja handla där igen.

Jag upplever det som oerhört jobbigt att gå förbi dessa människor utan att ge något. Att sträcka fram handen och ge några kronor, som en allmosa, känns för mig lika kränkande som vid de tillfällen när jag bara går förbi utan att ge.

Varför kan det inte finnas någon annan lösning på detta trista fenomen?

Hammaröbo

Jag väntar varje dag på att affärerna Coop och Ica på Hammarö ska sätta stopp för tiggeriet utanför sina affärer, så att man kan börja handla där igen.

Jag upplever det som oerhört jobbigt att gå förbi dessa människor utan att ge något. Att sträcka fram handen och ge några kronor, som en allmosa, känns för mig lika kränkande som vid de tillfällen när jag bara går förbi utan att ge.

Varför kan det inte finnas någon annan lösning på detta trista fenomen?

Hammaröbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.