2016-09-17 06:00

2016-09-17 06:00

Feminister vill vara som män

LIVSSTILSVAL:

Svar till signaturen Äkta feminist (NWT 13/9):

Inte är det er män som de kvinnokönade feministerna hatar, det är ju er de vill leva som. Däremot har de inte mycket till övers för oss kvinnor som vågar stå upp för en traditionell kvinnoroll och vara hemmafruar för att ta hand om våra egna barn under deras uppväxt. De motarbetar aktivt vårt livsstilsval då de ser oss som ett hot, eftersom vi inte alls eftersträvar manliga ideal utan är lyckliga och harmoniska just för att vi vågar bejaka våra kvinnliga förutsättningar och behov.

Äkta modersakskvinna

Svar till signaturen Äkta feminist (NWT 13/9):

Inte är det er män som de kvinnokönade feministerna hatar, det är ju er de vill leva som. Däremot har de inte mycket till övers för oss kvinnor som vågar stå upp för en traditionell kvinnoroll och vara hemmafruar för att ta hand om våra egna barn under deras uppväxt. De motarbetar aktivt vårt livsstilsval då de ser oss som ett hot, eftersom vi inte alls eftersträvar manliga ideal utan är lyckliga och harmoniska just för att vi vågar bejaka våra kvinnliga förutsättningar och behov.

Äkta modersakskvinna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.