2016-09-15 13:27

2016-09-15 13:27

Klent intresse för Viksta by

KIL:

Var är alla ni som vill bo i Viksta by i Kil? På visningen den 13/9 kom två personer, en från fiberföreningen för att tillgodose fiberföreningens intresse och en från Runnevål som är emot höghusbyggandet på Viksta... Om det inte kommer några till visningar av parhus och radhus, hur ska vi kunna fylla två höghus med folk?

Detta kommer att kosta Kilsborna många skattekronor. Vem betalar gator och belysning? Vargar och rävar behöver inga gatljus. Det är dags att börja räkna hem röster nu för politikerna. Vill de sitta en period till, är det nog bäst att tänka om: rösta ner till höghus på Viksta!

Kilsbo

Var är alla ni som vill bo i Viksta by i Kil? På visningen den 13/9 kom två personer, en från fiberföreningen för att tillgodose fiberföreningens intresse och en från Runnevål som är emot höghusbyggandet på Viksta... Om det inte kommer några till visningar av parhus och radhus, hur ska vi kunna fylla två höghus med folk?

Detta kommer att kosta Kilsborna många skattekronor. Vem betalar gator och belysning? Vargar och rävar behöver inga gatljus. Det är dags att börja räkna hem röster nu för politikerna. Vill de sitta en period till, är det nog bäst att tänka om: rösta ner till höghus på Viksta!

Kilsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.