2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Faktisk kostnad gäller

P-AVGIFT:

Svar till Jan Johansson (NWT 7/9):

När man väljer kortbetalning på parkeringen vid Centralsjukhuset i Karlstad reserveras alltid ett belopp om 20 kronor vid påbörjad parkering. När parkeringen är avslutad får man reda på den faktiska kostnaden, och om den är mindre än det reserverade beloppet sker en återbetalning inom två–tre dagar.

Då din parkering kostade 7 kronor borde du alltså nu ha fått tillbaka 13 kronor.

Annette Andersson

Fastighetschef

Svar till Jan Johansson (NWT 7/9):

När man väljer kortbetalning på parkeringen vid Centralsjukhuset i Karlstad reserveras alltid ett belopp om 20 kronor vid påbörjad parkering. När parkeringen är avslutad får man reda på den faktiska kostnaden, och om den är mindre än det reserverade beloppet sker en återbetalning inom två–tre dagar.

Då din parkering kostade 7 kronor borde du alltså nu ha fått tillbaka 13 kronor.

Annette Andersson

Fastighetschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.